0

De Magische Speelboom wint de Astra Best Toys For Kids award!

Geplaatst op: 26-06-2019

Op 10 juni 2019 heeft de Magische Speelboom in Pittsburg de prestigieuze "Best Toys for Kids Award" van ASTRA ontvangen. Astra is de belangrijkste Amerikaanse vereniging van speelgoedretailers "die zich inzet om kinderen te voorzien van gezond speelmateriaal van hoge kwaliteit met een hoge speelwaarde".

Deze prijs wordt uitgereikt door een jury van experts aan hoogwaardig speelgoed dat gericht is op de ontwikkeling van de verbeelding van het kind en het spelen voor kinderen. Producten met de Best Toys for Kids Award worden beschouwd als "de beste keuze van het jaar door de Amerikaanse spelexperts". De winnaars worden geselecteerd uit honderden nominaties uit een nationaal netwerk van speelgoed experts met een focus op het kind, in plaats van alleen het speelgoed.

De Magische Speelboom werd in 1975 opgericht en zal ons blijven verbazen en heeft experts overtuigd vanwege zijn innovatie, uitmuntende productie en ongelooflijke speelmogelijkheden. Want met de Klorofil: is natuur de magie!Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious