0

Een fles voor het leven

Geplaatst op: 01-03-2021

Stoere rvs drinkflessen met levenslange garantie
EEN FLES VOOR HET LEVEN

Plastic flesjes zijn eigenlijk niet meer van deze tijd. Gelukkig is er de Pura: een stoere fles gemaakt van hoogwaardig rvs en dus 100% plasticvrij. Niet alleen gezonder en milieuvriendelijk, maar daardoor ook volledig vrij van bacteriën, dus geen last van vreemde geurtjes of smaakjes. Bovendien is hij onverwoestbaar en gaat dus je hele leven lang mee. Het enige dat je hoeft te doen, is er in de loop der tijd een andere top op te zetten: van speenfles tot tuitfles en van rietje tot sportdop. Zo is er voor elke leeftijd en elke gelegenheid een Purafles!

Puraflessen zijn oersterk, niet voor niets voert Pura het motto ‘One life, one bottle’ en krijg je er een levenslange garantie op. Je kunt ‘m dus prima in een volle school- of sporttas stoppen, want hij zal niet kapotgaan of lekken. En dankzij de verwisselbare dop kun je zelf bepalen hoe je eruit wilt drinken. Alle doppen zijn 100% plasticvrij en gemaakt van medische kwaliteit siliconen. En om te voorkomen dat iemand ‘per ongeluk’ jouw Purafles pakt, kun je m voorzien van een siliconen sleeve in jouw favoriete kleur en dessin. Deze houdt je drankje niet alleen extra lang warm of koud, maar zorgt ook voor een fijne grip tijdens het drinken.

Microplastics in flesvoeding
Vorig jaar kwam uit onderzoek naar voren dat baby’s die met plastic flesjes worden gevoed, dagelijks miljoenen micro- en nanoplastics binnenkrijgen. Dit wordt met name veroorzaakt door gebruik onder hogere temperaturen, zoals voor sterilisatie van de babyflesjes en bereiding van warme melk. De rvs Purafles met medische kwaliteit siliconendop is gelukkig een veilig alternatief voor de plastic speenfles. Niet voor niets is Pura als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.org en volledig vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood.

Jong geleerd
Speciaal voor de allerkleinsten is er de Pura Startersset met alles wat je voor je kindje nodig hebt: twee flessen, elk met een speen, een XL tuit, reisdop, afsluitdisc en een vrolijk gekleurde sleeve. De siliconen spenen zijn voorzien van een gepatenteerd anti-kolieksysteem, ter voorkoming van darmkrampjes, en je kunt de speenfles hygiënisch meenemen dankzij de bijbehorende reisdop. De meegeleverde siliconen afsluitdisc kun je gebruiken als je de fles wilt invriezen, bijvoorbeeld met afgekolfde melk. En als je kindje eenmaal over is op vaste voeding, kun je de fles natuurlijk gewoon blijven gebruiken als water- of limonadefles met tuitdop, top met siliconen rietje of met handige sportdop. De Purafles is daarnaast ook verkrijgbaar in een dubbelwandige uitvoering die je drankje maar liefst 6 uur lang warm of koud houdt.

***

Adviesprijzen

  • De Pura startersset met twee 150 ml Pura flessen: €49,95. Met twee 325 ml Pura flessen: €54,99
  • De Purafles is verkrijgbaar in 150ml, 325ml, 550ml en 850ml. Prijzen vanaf €16,99 inclusief siliconen dop naar keuze, reisdop en sleeve.
  • De Pura dubbelwandige thermosfles is verkrijgbaar in 260ml, 475ml en 650ml. Prijzen vanaf €25,99 inclusief siliconen dop naar keuze, reisdop en sleeve.
  • Losse doppen verkrijgbaar vanaf €6,49

Meer informatieCopyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious