0

Sophie de giraf nu ook in pluche!

Geplaatst op: 03-02-2021

KNUFFELGIRAF

Iedereen kent Sophie wel, het natuurrubber girafje dat al 60 jaar lang baby’s over de hele wereld troost biedt bij doorkomende tandjes. Nieuw is dat Sophie er nu ook is in een heerlijk zachte pluche uitvoering. Met dezelfde vriendelijke glimlach en herkenbare bruine stippen, maar dan speciaal gemaakt om eindeloos mee te knuffelen. En dankzij haar verzwaarde voetjes kan ze niet alleen heerlijk in de armen van je kindje liggen, maar ook mooi staan of zitten. Het duurt dan ook niet lang voordat dit nieuwste lid van de populaire giraffenfamilie het hart van jouw kindje heeft veroverd!

De pluche uitvoering van Sophie de giraf is er in drie verschillende maten: mini, midi en maxi. Haar vrolijk groene sjaaltje en de drie felgekleurde labels stimuleren je kindje om Sophie aan te raken en verkennen. Natuurlijk gaat ze overal met je kindje mee naartoe, maar gelukkig kan ze gewoon in de wasmachine mocht ze onverhoopt vies worden. Voortaan heeft je kindje dus een Sophie voor elke gelegenheid: een girafje om op te bijten én eentje om heerlijk mee te knuffelen!

Pluche muziekknuffel
Naast de drie ‘gewone’ knuffels, is er ook een pluche knijprammelaar, een bijtring en zelfs een Sophie de giraf muziekknuffel. Zodra je aan de pluche ster om haar nek trekt, klinkt er een zachte melodie. Dankzij haar verzwaarde voetjes kun je haar overal neerzetten. Echter, ze is ook voorzien van een handige bevestigingsclip, zodat je haar eenvoudig kunt ophangen. Aan de box, de wieg of de Maxi Cosi, zo kan je kindje overal heerlijk in slaap vallen met Sophies geruststellende muziekje.

 

***

De Sophie de giraf knuffelcollectie is verkrijgbaar vanaf €15,99
o.a. via www.kleinegiraf.nlCopyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious