0

Zeg NEE tegen plastic! Kies voor Pura!

Geplaatst op: 31-05-2024

Tros Radar testte plastic flessen en het resultaat is schrikbarend!

Tros Radar
39 plastic flessen gingen tien dagen lang tweemaal per dag de vaatwasser in. Na elke vaatwasbeurt is een chemicaliëntest gedaan op het water dat na de wasbeurt in de fles werd bewaard. En wat blijkt? In meer dan de helft van alle flessen is de hormoonverstorende stof DiBP aangetroffen. 
 
Lees hier het artikel
Kijk de uitzending terug:
Tros Radar
 

Zeg NEE tegen plastic! Kies voor Pura!

Pura Stainless
 
6 redenen om vandaag nog voor een Pura fles te kiezen in plaats van een plastic fles!
 
  • Duurzaamheid: Pura flessen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit roestvrij staal, wat betekent dat ze herbruikbaar zijn en geen schadelijke chemicaliën afgeven zoals plastic flessen. De doppen en sleeves zijn gemaakt van medische kwaliteit siliconen.

  • Gezonder voor jou: In tegenstelling tot plastic, bevatten Pura flessen geen schadelijke chemicaliën zoals BPA, PVC, Phthalaten en lood. Dit betekent schoner en veiliger drinken voor jou en je geliefden.

  • Milieuvriendelijk: Door over te stappen op Pura help je de wereldwijde plasticvervuiling te verminderen. Eén Pura fles kan duizenden wegwerpplastic flessen vervangen. Samen kunnen we de oceaan en onze planeet beschermen!

  • Stijlvol en praktisch: Pura flessen zien er niet alleen geweldig uit, ze zijn ook ontworpen voor gemak. Ze zijn lekvrij, lichtgewicht en houden je drankjes langer warm of koud.
  • Een leven lang: Pura flessen zijn ontworpen om levenslang mee te gaan. Verwissel de dop van speen naar tuit naar rietje en naar sport dop.

  • MadeSafe™ gecertificeerd: Pura is de enige fles ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.org

Kies bewust, drink bewust. Maak de switch naar Pura en draag bij aan een schonere, gezondere wereld!

Ontdek Pura
Pura Stainless


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious