0

Pura my-my™ silicone tuitbeker 150 ml + snack cup - Mint

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 25,90

Aanbieding! van € 34,50 voor € 25,90!

De perfecte set met een silicone tuitbeker en een snack cup!

Met de Pura my-my™ silicone snack cup is knoeien verleden tijd! Met een flexibele opening is deze cup perfect voor kleine handjes om de snack eruit te halen. 

De Pura my-my™ silicone tuitbeker is de ideale overgang voor jouw peuter wanneer hij of zij klaar is voor de overstap van fles naar beker. De lekvrije tuit voorkomt morsen en de nauwsluitende dop zorgt ervoor dat deze niet eraf springt. De beker kan ook gebruikt worden zonder de deksel. 

Beide gemaakt van 100% medische zachte silicone en ook handig voor onderweg!

Zoals alle producten van Pura zijn de my-my™ tuitbeker en snack cup 100% plasticvrij en daarom veilig, milieuvriendelijk en bovenal praktisch. Pura is als enige ter wereld NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.org. 

Waarom Pura:

  • VEILIG: 100% plasticvrij .. dus geen veiligheidsrisico;
  • Silicone van anti-bacteriële medische kwaliteit;
  • Vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood;
  • MadeSafe™ gecertificeerd;
  • Anti-breekbaar en vaatwasserbestendig;
  • Inhoud tuitbeker: 150 ml;
  • Interne volume markering tuitbeker: 150 ml.

De tuitbeker is niet geschikt in combinatie met hete vloeistoffen.

Reiniging en sterilisatie
Alle onderdelen van deze Pura beker en snack cup zijn vaatwasmachinebestendig. Je kunt ze ook met de hand wassen met een milde zeep en een fles- en speenborstel. Vermijd het gebruik van harde schoonmaakmiddelen want deze kunnen de silicone delen aantasten. Accessoires gaan langer mee als deze voorzichtig met de hand worden gereinigd. Pura producten kunnen ook gesteriliseerd worden. Leg hiertoe de beker en accessoires 5-10 minuten in gekookt water, nadat de pan van het vuur is gehaald en het water niet meer actief kookt. Silicone onderdelen kunnen tevens in de magnetron worden gesteriliseerd.
Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious